Info

Raahen Rantajatseja juhlitaan 29. kerran heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 27.-29.7.2017. Ulkoilmafestivaalin päätapahtumat sijoittuvat meren rantaan ja sen läheisyyteen Vanhassa Raahessa. Vapaaehtoisvoimin toteutetun festivaalin järjestää Rajatsi ry. Festivaalin rahoittajia ovat Raahen kaupunki ja Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Saapuminen

Rantajatsien tapahtumapaikat sijaitsevat Raahen keskustassa. Paitsi Iso-Kraaselin seikkailukonsertti lauantaina, joka sijoittuu saareen. Raaheen ja Rantajatseille pääsee ainakin veneellä, junalla, linja-autolla, polkupyörällä ja kävellen. Oulun lentokenttä on remontissa Rantajatsien 2017 aikana, korvaava kenttä on Kemissä ja lähin Kokkolassa. Raahen juna-asemalta Vihannista on keskustaan n. 36 km, ihan jokaiselta junalta ei ole jatkoyhteyttä kaupunkiin. Linja-autoja kaupunkiin tulee myös Oulun ja Kokkolan suunnasta. Kaupungissa kaikille konserttipaikoille pääsee mukavasti jalkaisin, pyöräillen tai soutaen. Lauantaiaamun saarikonserttiin on maksullinen veneliikennöinti.

 Konserttipaikat

Viime vuoden tapaan pääkonsertit jakautuvat alkuillan konserttiin Raahen Teatterilla tai sen ulkolavalla ja loppuillan kolmen kokoonpanon konserttiin meren ääressä Ruiskuhuoneella.  Lauantaina ohjelmassa on  maksuton seikkailukonsertti Iso-Kraaselin saaressa ja konsertti kaikenikäisille Raahen Teatterin ulkolavalla.  Härkätorin ilmaiskonkonsertti torstaina ja kirjaston luento perjantaina tuovat Rantajatsit kaupunkilaisten arkiympäristöihin.

Lisää kuvia viime kesältä.

Ikärajat ja anniskelu

Iltakonserttien festivaalialue Ruiskuhuone on ravintola-aluetta, illalla ikäraja on 18.  Teatterin konsertit ovat ikärajattomia. Teatterilla  on baari pääkonserttien aikana.

Ruoka

Ruiskuhuoneella on tarjolla kahvilatuotteita. Festivaalialueen portilla on pop-up-ravintola tai useampi. Festivaalialueet on lähellä keskustan ruokapaikkoja, mutta iltamyöhällä.
Kuvia aiemmilta Rantajatseilta.

Palvelupaketit

Yhteistyökumppaneillamme on tarjolla palvelupaketteja ja tarjouksia rantajatsivieraille. Lisätietoja paketeista ja tarjouksista löytyy myöhemmin tältä sivulta.

Majoittuminen

Majoitusmahdollisuuksista ja muista Raahen tarjoamista aktiviteeteista löydät tietoa Visit Raahe-portaalista.
www.visitraahe.fi

Pääsymaksut ja lipunmyynti

Tiedot löytyvät erilliseltä sivulta:  Liput

 


Yhteystiedot

Rajatsi ry / Raahen Rantajatsit
Koulukatu 14
92100 Raahe
Finland
info@rajatsi.fi

 

Rantajatsien festivaalijohtaja | Artistic director
Charles Gil, puh. 050 571 6516, charles.gil@rajatsi.fi

Rantajatsien toiminnanjohtaja, Rajatsi ry:n pj
Pertti Uunila, pertti.uunila@rajatsi.fi
Rantajatsit, tuottaja
Anna Kippola, anna.kippola@rajatsi.fi
Rantajatsit, tuottaja, tekniikka
Pekka Tähkävuori, pekka.tahkavuori@rajatsi.fi
Rantajatsit, tuottaja, talkoot
Johanna Penttilä, johanna.penttila@rajatsi.fi

Rajatsi ry

Rajatsi mahdollistaa ja kehittää jazzkulttuuria Raahen seudulla. 1984 perustettu Rajatsi on järjestänyt Raahen Rantajatsit -jazzfestivaaleja vuodesta 1989 lähtien. Rajatsi järjestää vuosittaisen Raahen Rantajatsit -festivaalin ohella Rajatsi järjestää klubikonsertteja ympärivuotisesti. Rajatsi ry on Suomen Jazzliiton ja Europe Jazz Networkin jäsen.

Liity jäseneksi

Jäsenenä pääset tukemaan ja kehittämään Rajatsin toimintaa. Saat alennuksen talvikauden konsertteihin ja tietoa konserteista jäsenkirjeillä. Tervetuloa mukaan järjestämään konsertteja ja Rantajatseja! Jäsenmaksu 2017 on 15 €, opiskelijalle, eläkeläiselle ja työttömälle 10 €. Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun Rajatsin tilille
FI92 5381 0340 0319 29
ja ilmoittamalla yhteystietosi maksun yhteydessä tai sähköpostilla.

Viime kesän tunnelmia

Rantajatsit 2016 kuvina:
Rantajatsien hovikuvaajan Ville.fi:n kuvat flickrissä
Valon kuvia / Jukka Piiroinen: Rantajatsit 2016 kuvasarja

Rantajatsit 2016 raportteina:
Jazzkeittiö: Raahen Rantajatsit on helmi kesän festareiden joukossa – ja nyt tiedän miksi
Kauppalehti: Rantajatsit muuttivat Raahen Ibizaksi
Missä olet Laura? Ilo tarttuu ihoon kiinni
Missä olet Laura? Jazzia Rannalla
Valon kuvia: Raahen Rantajatsit 2016 – festivaaliraportti

Rantajatsit 2016 videoina:
Rantajatsien 2016 livevideot facebookissa
Rantajatsit 2016 matkailutrailer

Arkisto

Aiempien Rantajatsien (1989-2016) ohjelmat