Rantajatsit Lämmittely: Ville Leinonen Kinosalonki Sofiassa 27.6.

Ville Leinosen soolokeikka Kinosalonki Sofialla torstaina 27.6. klo 19.30. Liput (15€) myynnissä kinosalongilla.

Ville Leinonen on laulaja-lauluntekijä, joka on raivannut omanlaistaan polkua 1990-luvun loppupuolelta saakka. Alkuaikojen kokeellisempi tyyli vaihtui 2000-luvun taitteessa persoonalliseksi iskelmärockiksi, kun Leinonen julkaisi Valumo -yhtyeensä kanssa Poko Recordsin kautta levyjä, joilta löytyi hittejä kuten ”Tähtityttö”, ”Enkeli” tai ”Kultahippuhapsi”.

Iskelmärock-vuosiensa jälkeen Leinonen on jatkanut taiteensa tekemistä monipuolisesti julkaisten mm. ylistetyn soololevyn ”Suudelmitar”, kansanlaulualbumin, yhteislevyn Mopo -jazz trion kanssa sekä kaksi rakastettua iskelmäcover-levyä.

Tulkitsijana Leinonen on omassa sarjassaan ja hänen trubaduurikeikkansa ovat vaikuttavia ja intensiiviä kokemuksia!

Konsertin järjestää Bio Huvimyllyn ystävät ja Raahen Rantajatsit.

Liput myynnissä Kinosalonki Sofiassa Reiponkatu 35.


Posted

in

by

Tags: