Pe 27.7. 2018 klo 21 | Ruiskuhuone

Rumpali ja tuottajavelho Teppo Mäkysen ( Teddy Rok Seven… )  johtama 3TM taikoo pois akustisen ja sähköisen musiikin rajaa. Akustinen trio ei pelkästään hyödynnä nykysoundeja vaan sisäistää nykymusiikin estetiikat. Minimalismia, teknoa, syviä sävyjä, ajatonta ja rajatonta ja kaunista musiikkia. Teppo Mäkysen rinnalla Jussi Kannaste ja Antti Lötjönen.

Tuore FORM-albumi huomioitiin helmikuussa EMMA-palkinnolla.
”Teppo Mäkysen 3TM tekee viiden tähden jatsia” — Soundi

Teppo Mäkynen – rummut, elektroniikka
Jussi Kannaste – saksofoni
Antti Lötjönen – basso

Teppo Mäkynen, sinulla on pitkä esiintymishistoria Rantajatseilla ja nyt tuot oman 3TM-kokoonpanosi 30. festivaaleille. We Jazz Recordsilla ilmestynyt Form -albumi oli vuoden 2017 kiinnostavimpia kotimaisia jazzjulkaisuja ja se palkittiin Jazz-Emmalla. Levyn mukana on hieno ottamistasi valokuvista koostettu ”source-book”. Otatko kameran mukaan myös Rantajatsien reissulle?

”Otan kameran mukaan, koska kamera = puhelin. Hankin ensimmäisen älypuhelimen puolitoista vuotta sitten ja se on avannut minulle uusia mahdollisuuksia mm. valokuvaamiseen ja videoiden tekoon. ”Uusi” teknologia on mahtava asia, silloin kun sitä käytetään luovaan ja rakentavaan toimintaan.”