Pe 27.7.2018 klo 00.00

Don Johnson Big Band on täällä taas!

Don Johnson Big Band myi  ensialbuminsa listojen kärkeen ja  uransa varrella  yhtye on kerännyt monet kiitokset ja lämmittänyt Kanye Westia ja James Brownia.  Luvassa hiphoppia, jazzia, dubbia, funkkia, elektroa ja countrya ja mukaantempaava esitys.

Tommy Lindgren (voc)
Johannes Laiho (keys)
Kari Saarilahti (drums)
Max Zenger (sax)
Tero Rantanen (perc)
Juuso Hannukainen (perc)
Felix Zenger (beatbox)

 

www.donjohnsonbigband.com

 

Tommy Lindgren, Don Johnson Big Band soitti Rantajatseilla 11 vuotta sitten. Mitä kuuluu ja millaisia bileitä on tällä kertaa luvassa Raahen Ruiskuhuoneen rannalla?

Ensinnäkin on todella hämmentävää, että edellisestä kerrasta on jo 11 vuotta! Muisto sen keikan mahtavasta, hikisestä tunnelmasta on edelleen vahva, ja Fantti oli mahtavan ainutlaatuinen paikka esiintyä. Meillä on kuudennen albumin työ aivan loppumetreillä, ja tuntuu hyvältä keskeyttää studiohommat hetkeksi ja päästä vetämään pari festarikeikkaa (lauantaina ollaan Qstockissa). Sekä soittamaan uunituoreita biisejä. Ruiskuhuone on meille keikkapaikkana uusi, mutta luotamme täysin että Raahen meno on perjantaina vähintään yhtä kova kuin 11 vuotta sitten. Koko illan ohjelma on myös hieno, erityisen siistiä päästä näkemään ja kuulemaan Teppo Mäkysen 3TM livenä!