To 26.7. 2018 klo 21 | Ruiskuhuone | Osta liput

Mopo ammentaa  jazzista, 70-luvun punkista ja Suomen luonnosta. Mopo on ainakin vauhtia, haikeutta, anarkiaa ja kepposia.Vuoden alussa ilmestyneen  Mopocalypse albumin myötä yhtyeen ohjelmistossa on kuultu tutun räväkän revittelyn ohella sydämellisesti tulkittuja balladeja ja harkittua groovea.

Linda Fredriksson – saksofoni
Eero Tikkanen – basso
Eeti Nieminen – rummut

www.mopomopo.com

Linda Fredriksson, Eero Tikkanen ja Eeti Nieminen, Mopocalypse -levyn julkaisun myötä Mopo on esiintynyt ympäri Eurooppaa. Odotamme innolla teidän Rantajatsien päälavan avauskeikkaanne sekä Putro Mopolla -ensikonserttia. Levynne Mopo Zine -lehdessä Eeti kertoo, että jokainen keikka on uusi kokemus ja sitä on lähestyttävä nöyrästi – kun se alkaa mitä vain voi tapahtua – mutta se kaikki on rakennettava. Miten hyvin tuo kuvaa suhdettanne tulevaan Rantajatsien keikkaan?

”Pitää paikkansa, että jokainen keikka on ainutlaatuinen kokemus. Konsertin energia lähtee liikkeelle Mopon ja yleisön vuorovaikutuksesta ja rakentuu siitä mittaviin sfääreihin. Toisinaan settilistakin elää elämäänsä hetken mielijohteesta luoden nahkansa uudelleen pythonkäärmen lailla.”