Putro Mopolla

To 26.7. 2018 klo 22:30 | Ruiskuhuone | Osta liput

Putro Mopolla on Raahen Rantajatseille tilattu konsertti ja yhteisprojekti, jota varten Samuli Putro ja Mopo työstävät yhdessä Putron tuotannosta poimittuja kappaleita.  Ensi-ilta koetaan festivaalin avausiltana  26.7. Ruiskuhuoneella.

Raahelaislähtöinen Samuli Putro tuli alun perin tunnetuksi Zen Cafén laulajana ja lauluntekijänä. Sooloartistina jatkava Putro tekee tavallisille ihmisille tavallisista ihmisistä kertovaa musiikkia.

Saksofonisti Linda Fredrikssonin, basisti Eero Tikkasen ja rumpali Eeti Niemisen muodostama Mopo ammentaa musiikkinsa vaikutteita jazzista, punkista ja Suomen luonnosta.

Samuli Putro –  laulu, kitara
Linda Fredriksson – saksofoni
Eero Tikkanen – basso
Eeti Nieminen – rummut

Samuli Putro, Putro Mopolla -keikan ensi-ilta lähestyy. Olette Mopon kanssa treenanneet aika intensiivisesti. Mitä merkitsee sinulle paluu Rantajatsiin tällä erityiskokoonpanolla?

”Raaheen paluu on mulle aina merkittävää koska Raahe on se paikka missä minusta tuli minä. Mopon kanssa saapuminen lisää kierroksia koska eka kerta on aina rutiinista vapaa. Oon ajatellut sen niin että mieluummin raaka kuin tylsä.”